logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Aunu Senebre 
droog gebakken ansjovis met kokos uit Papua NG

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 ikan teri
2 taro bladeren
1/4 kokosnoot, geraspt
1 theel zout
2 eetl olie
water
 
Cara membuat:
bereiding:
Week de ikan teri in water. Snijd de taro bladeren fijn. Verhit in een pan het water en kook de taro gaar, giet af en knijp de bladeren uit.
Verhit in een pan de olie en bak de ansjovis gaar en stamp deze fijn. Voeg de taro, de kokos en het zout toe en roer goed. Bak het geheel droog.

Add comment

Submit

who is online

We have 73 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176462