Geroosterde vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 red snapper
2 eetl. olie (kokos)
Haluskan:
boemboe:
200 gr pinda 's
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
10 rawits
6 cm gember (jahe/djahé)
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Rooster de vis boven een houtskoolvuurtje gaar en bestrijk de vis regelmatig met de boemboe
ingrediënten:
1 red snapper
2 eetl. olie (kokos)
Haluskan:
boemboe:
200 gr pinda 's
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
10 rawits
6 cm gember (jahe/djahé)
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Rooster de vis boven een houtskoolvuurtje gaar en bestrijk de vis regelmatig met de boemboe