1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Tangkap
geurige kip uit Aceh/Atjeh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
500 ml water
4 pandan blad
4 salam blad
1/2 eetl asam water (2 theel asam + 1 eetl water)
2 theel zout
1/2 theel peper
olie
 
Pengharum:
groen blad:
3 pandan blad
8 salam blad
6 jeruk purut blaadjes
2 kunyit blad
4 groene lomboks
 
Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode rawits
4 cm kunyit 
3 cm jahe
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 30 stukjes. Snijd de pandan bladeren in 4 stukjes. Snijd de penghatum in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en voeg alle ingrediënten toe en kook de kip zachtjes gaar en totdat het vocht is verdampt. Schep de kip uit de pan. 
Verhit in een pan voldoende olie en bak de kip bruin. Schep de kip door de overige ingrediënten en serveer.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 42 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34886795