Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Ayam Tangkap Aceh - gebakken kip met kerrie uit Aceh

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Tangkap Aceh
gebakken kip met kerrie uit Aceh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
3 takjes curry/kerrie blad
1 limoen, sap
2 sjalotjes
7 groene cabai keriting (krullende cayennepeper)
1 theel zout
olie

Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
3 kemiri noten
4 cm jahe
1 theel peper
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 25 stukjes. Marineer de kip met het limoensap en het zout en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes en halveer de keriting.
Meng de kip met de bumbu. Verhit in een pan de olie en bak de kip bruin en gaar. Voeg dan de sjalotjes, de keriting en de kerrie bladeren toe en bak het verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 281 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184656