Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gaji Namul - gestoomde gekruide aubergine

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gaji Namul
gestoomde gekruide aubergine

ingrediënten:
2 dunne paarse aubergines
2 bosuitjes
3 teentjes knoflook
2 eetl soja saus
1 theel sesam olie
1/4 theel suiker
1 theel kochukaru
1 theel geroosterde sesam zaad
zout en peper naar smaak
 
bereiding:
Snijd de aubergines in 5 cm lange reepjes. Hak de knoflook fijn en snijd de bosuitjes fijn. Stoom de aubergines in 5-10 minuten gaar en meng deze met de overige ingrediënten. Laat de aubergines afkoelen voor het serveren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264976