Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gaji Namul - gestoomde gekruide aubergine

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gaji Namul
gestoomde gekruide aubergine

ingrediënten:
2 dunne paarse aubergines
2 bosuitjes
3 teentjes knoflook
2 eetl soja saus
1 theel sesam olie
1/4 theel suiker
1 theel kochukaru
1 theel geroosterde sesam zaad
zout en peper naar smaak
 
bereiding:
Snijd de aubergines in 5 cm lange reepjes. Hak de knoflook fijn en snijd de bosuitjes fijn. Stoom de aubergines in 5-10 minuten gaar en meng deze met de overige ingrediënten. Laat de aubergines afkoelen voor het serveren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 149 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025367