banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Henk 9 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 20 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 26 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 27 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
Icon Write a comment Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ojingeo twigim
gebakken inktvis met zoete aardappel

ingrediënten:
1 gedroogde inktvis
2 eetl maizena
1 ei
125 gr maizena
125 gr bloem
1/2 theel zout
125 ml water
1 zoete aardappel
olie
 
dipsaus:
1 eetl sojasaus
1 eetl azijn
 
bereiding:
klop het ei op en meng dit met samen met de maizena, de bloem, het zout en het warter tot een homogeen beslag. Snijd de intkvis in stukken en week deze voor tenminste 1 uur in water en laat het daarna uitlekken. Bestuif het daarna met 2 eetl maizena.
Verhit in een pan de olie. Haal de inktvis door het beslag en frituur het daarna tweemaal en serveer het met de dipsaus en met de gebakken aardappel
 
bereiding aardappel:
Snijd de zoete aardappel in dunne reepjes en haal deze door het beslag. Verhit in een pan de olie en frituur de aardappel goudbruin.
 
bereiding dipsaus:
Meng de soja saus met de azijn.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 53 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36465644