zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Pasteitjes
- Ojinguh bokkeum - pittige roergebakte inktvis
- Sayur bening - Sajoer van Indische spinazie en maïs
- Telor asin - zoute eieren
- Kongjang, kongjorim - sojabonen (banchan)
- Koyabu - Gestoomde kokosballetjes
- Gra-doo Mu Tod Gartiem - gebakken spare-ribs met knoflook
- Gungjungddeokbokki - Rijstcake met groente en rundvlees
- Pekingeend
- Paad Fak Thong Sei Kai - gebakken pompoen met ei
Ojingeo twigim - gebakken inktvis met zoete aardappel


Ojingeo twigim
gebakken inktvis met zoete aardappel
ingrediënten:
1 gedroogde inktvis
2 eetl maizena
1 ei
125 gr maizena
125 gr bloem
1/2 theel zout
125 ml water
1 zoete aardappel
olie
dipsaus:
1 eetl sojasaus
1 eetl azijn
bereiding:
klop het ei op en meng dit met samen met de maizena, de bloem, het zout en het warter tot een homogeen beslag. Snijd de intkvis in stukken en week deze voor tenminste 1 uur in water en laat het daarna uitlekken. Bestuif het daarna met 2 eetl maizena.
Verhit in een pan de olie. Haal de inktvis door het beslag en frituur het daarna tweemaal en serveer het met de dipsaus en met de gebakken aardappel
bereiding aardappel:
Snijd de zoete aardappel in dunne reepjes en haal deze door het beslag. Verhit in een pan de olie en frituur de aardappel goudbruin.
bereiding dipsaus:
Meng de soja saus met de azijn.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.