Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Ojingeo twigim - gebakken inktvis met zoete aardappel

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ojingeo twigim
gebakken inktvis met zoete aardappel

ingrediënten:
1 gedroogde inktvis
2 eetl maizena
1 ei
125 gr maizena
125 gr bloem
1/2 theel zout
125 ml water
1 zoete aardappel
olie
 
dipsaus:
1 eetl sojasaus
1 eetl azijn
 
bereiding:
klop het ei op en meng dit met samen met de maizena, de bloem, het zout en het warter tot een homogeen beslag. Snijd de intkvis in stukken en week deze voor tenminste 1 uur in water en laat het daarna uitlekken. Bestuif het daarna met 2 eetl maizena.
Verhit in een pan de olie. Haal de inktvis door het beslag en frituur het daarna tweemaal en serveer het met de dipsaus en met de gebakken aardappel
 
bereiding aardappel:
Snijd de zoete aardappel in dunne reepjes en haal deze door het beslag. Verhit in een pan de olie en frituur de aardappel goudbruin.
 
bereiding dipsaus:
Meng de soja saus met de azijn.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261698