banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 22 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ojingeo twigim
gebakken inktvis met zoete aardappel

ingrediënten:
1 gedroogde inktvis
2 eetl maizena
1 ei
125 gr maizena
125 gr bloem
1/2 theel zout
125 ml water
1 zoete aardappel
olie
 
dipsaus:
1 eetl sojasaus
1 eetl azijn
 
bereiding:
klop het ei op en meng dit met samen met de maizena, de bloem, het zout en het warter tot een homogeen beslag. Snijd de intkvis in stukken en week deze voor tenminste 1 uur in water en laat het daarna uitlekken. Bestuif het daarna met 2 eetl maizena.
Verhit in een pan de olie. Haal de inktvis door het beslag en frituur het daarna tweemaal en serveer het met de dipsaus en met de gebakken aardappel
 
bereiding aardappel:
Snijd de zoete aardappel in dunne reepjes en haal deze door het beslag. Verhit in een pan de olie en frituur de aardappel goudbruin.
 
bereiding dipsaus:
Meng de soja saus met de azijn.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36253776