logo

Recente Reacties

Ojingeo twigim
gebakken inktvis met zoete aardappel

ingrediënten:
1 gedroogde inktvis
2 eetl maizena
1 ei
125 gr maizena
125 gr bloem
1/2 theel zout
125 ml water
1 zoete aardappel
olie
 
dipsaus:
1 eetl sojasaus
1 eetl azijn
 
bereiding:
klop het ei op en meng dit met samen met de maizena, de bloem, het zout en het warter tot een homogeen beslag. Snijd de intkvis in stukken en week deze voor tenminste 1 uur in water en laat het daarna uitlekken. Bestuif het daarna met 2 eetl maizena.
Verhit in een pan de olie. Haal de inktvis door het beslag en frituur het daarna tweemaal en serveer het met de dipsaus en met de gebakken aardappel
 
bereiding aardappel:
Snijd de zoete aardappel in dunne reepjes en haal deze door het beslag. Verhit in een pan de olie en frituur de aardappel goudbruin.
 
bereiding dipsaus:
Meng de soja saus met de azijn.

Add comment

Submit

who is online

We have 206 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42986720