logo

Recente Reacties

Biefstuksalade 2
Benodigdheden:
1 limoen
2 teentje knoflook
4 eetlepels donkere sojasaus
4 biefstukken
150 gr haricots verts
200 gr veldsla
6 takjes koriander
3 takjes munt
1/2 komkommer
1 eetl gerapste gula jawa
3 eetl maïsolie
zout en peper naar smaak

Bereiding:
Rasp de limoenschil en pers deze uit. Snijd de knoflook zeer fijn en maak een marinade van 3 eetl sojasaus, de knoflook, 1 eetl limoensap en marineer het vlees hiermee voor 10 minuten. Blancheer de haricots verts beetgaar. Snijd de komkommer in reepjes en hak de munt en de koriander fijn. Maak een dressing van 1 eetl sojasaus, de limoenspa, de gula jawa en 1 eetl olie.
Verhit in een wok/wadjan de rest van de olie en bak het vlees snel bruin. Bestrooi met peper en zout.
Maak een salade van de groenten, de koriander, de munt, de limoenraps en de dressing. Snijd het vlees in plakjes en drapeer deze op de salade. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 169 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42986808