Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Biefstuksalade 2

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Biefstuksalade 2
Benodigdheden:
1 limoen
2 teentje knoflook
4 eetlepels donkere sojasaus
4 biefstukken
150 gr haricots verts
200 gr veldsla
6 takjes koriander
3 takjes munt
1/2 komkommer
1 eetl gerapste gula jawa
3 eetl maïsolie
zout en peper naar smaak

Bereiding:
Rasp de limoenschil en pers deze uit. Snijd de knoflook zeer fijn en maak een marinade van 3 eetl sojasaus, de knoflook, 1 eetl limoensap en marineer het vlees hiermee voor 10 minuten. Blancheer de haricots verts beetgaar. Snijd de komkommer in reepjes en hak de munt en de koriander fijn. Maak een dressing van 1 eetl sojasaus, de limoenspa, de gula jawa en 1 eetl olie.
Verhit in een wok/wadjan de rest van de olie en bak het vlees snel bruin. Bestrooi met peper en zout.
Maak een salade van de groenten, de koriander, de munt, de limoenraps en de dressing. Snijd het vlees in plakjes en drapeer deze op de salade. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 164 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022857