Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Biefstuksalade 2

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Biefstuksalade 2
Benodigdheden:
1 limoen
2 teentje knoflook
4 eetlepels donkere sojasaus
4 biefstukken
150 gr haricots verts
200 gr veldsla
6 takjes koriander
3 takjes munt
1/2 komkommer
1 eetl gerapste gula jawa
3 eetl maïsolie
zout en peper naar smaak

Bereiding:
Rasp de limoenschil en pers deze uit. Snijd de knoflook zeer fijn en maak een marinade van 3 eetl sojasaus, de knoflook, 1 eetl limoensap en marineer het vlees hiermee voor 10 minuten. Blancheer de haricots verts beetgaar. Snijd de komkommer in reepjes en hak de munt en de koriander fijn. Maak een dressing van 1 eetl sojasaus, de limoenspa, de gula jawa en 1 eetl olie.
Verhit in een wok/wadjan de rest van de olie en bak het vlees snel bruin. Bestrooi met peper en zout.
Maak een salade van de groenten, de koriander, de munt, de limoenraps en de dressing. Snijd het vlees in plakjes en drapeer deze op de salade. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264891