Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Biefstuksalade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Biefstuksalade

Benodigdheden:
2 eetl olie
200 gr biefstuk
2 teentje knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)
1 bosje lente-ui
1 rode lombok
100 gr taugé
4 eetl stukjes ananas
1/2 courgette
1 limoen (sap)
1 takje koriander
zout en peper naar smaak

garnering:
4 blaadjes ijsbergsla
2 tomaten
1 limoen

Bereiding:

Snijd het vlees in dunne reepjes, snijd de knoflook fijn en rasp de gember. Snijd de lente-ui en de lombok in ringetjes. Snijd de courgette in dunne reepjes, de tomaten in partjes en de limoen in plakjes. Snijd de korianderblaadjes fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak snel de biefstuk, met de knoflook en de gember. Dan de courgette, de taugé, de ananas, de lente-ui en de lombok toevoegen en dit nog 1 minuut meebaken. Vervolgens de koriander, het zout en peper en het limoensap toevoegen en nog 1 minuut bakken. Serveer het op een bedje van slablaadjes en garneer het met de tomaten en de limoen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 266 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261607