Benodigdheden:
2 eetl olie
200 gr biefstuk
2 teentje knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)
1 bosje lente-ui
1 rode lombok
100 gr taugé
4 eetl stukjes ananas
1/2 courgette
1 limoen (sap)
1 takje koriander
zout en peper naar smaak
garnering:
4 blaadjes ijsbergsla
2 tomaten
1 limoen
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes, snijd de knoflook fijn en rasp de gember. Snijd de lente-ui en de lombok in ringetjes. Snijd de courgette in dunne reepjes, de tomaten in partjes en de limoen in plakjes. Snijd de korianderblaadjes fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak snel de biefstuk, met de knoflook en de gember. Dan de courgette, de taugé, de ananas, de lente-ui en de lombok toevoegen en dit nog 1 minuut meebaken. Vervolgens de koriander, het zout en peper en het limoensap toevoegen en nog 1 minuut bakken. Serveer het op een bedje van slablaadjes en garneer het met de tomaten en de limoen.