Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Biefstuksalade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Biefstuksalade

Benodigdheden:
2 eetl olie
200 gr biefstuk
2 teentje knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)
1 bosje lente-ui
1 rode lombok
100 gr taugé
4 eetl stukjes ananas
1/2 courgette
1 limoen (sap)
1 takje koriander
zout en peper naar smaak

garnering:
4 blaadjes ijsbergsla
2 tomaten
1 limoen

Bereiding:

Snijd het vlees in dunne reepjes, snijd de knoflook fijn en rasp de gember. Snijd de lente-ui en de lombok in ringetjes. Snijd de courgette in dunne reepjes, de tomaten in partjes en de limoen in plakjes. Snijd de korianderblaadjes fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak snel de biefstuk, met de knoflook en de gember. Dan de courgette, de taugé, de ananas, de lente-ui en de lombok toevoegen en dit nog 1 minuut meebaken. Vervolgens de koriander, het zout en peper en het limoensap toevoegen en nog 1 minuut bakken. Serveer het op een bedje van slablaadjes en garneer het met de tomaten en de limoen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181912