Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Sambal Bledak Subang - groene sambal uit Subang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Bledak Subang
groene sambal uit Subang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
25 groene rawits
2 groene tomaten
4 sjalotjes
1 theel palmsuiker
2 cm kencur
1/2 eetl zout
 
Cara membuat:
bereiding;
Wrijf of maal de rawits, de tomaten, de sjalotjes en de kencur tot een grove massa. Voeg dan de palmsuiker en het zout toe en wrijf of maal het verder tot een pasta. 
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 245 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083696