Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Sambal Budak

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 sjalotten
4 teentjes knoflook
olie
40 lomboks
30 kemiries
1/2 theel sereh
3 salamblad
4 jeruk-purutblad
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout

Cara membuat:
bereiding:
Ontpit de lomboks en snijd deze zeer fijn samen met de sjalotten, de knoflook en de kemiries. Meng de lomboks met de kemiries. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks, de sereh, de salam en de jeruk-purut toe en bak dit nog 5 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe met zout naar smaak en laat dit zachtjes bakken totdat het vocht in ingedampt en de olie vrijkomt.

who is online

We hebben 45 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573474