1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Budak

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 sjalotten
4 teentjes knoflook
olie
40 lomboks
30 kemiries
1/2 theel sereh
3 salamblad
4 jeruk-purutblad
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout

Cara membuat:
bereiding:
Ontpit de lomboks en snijd deze zeer fijn samen met de sjalotten, de knoflook en de kemiries. Meng de lomboks met de kemiries. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks, de sereh, de salam en de jeruk-purut toe en bak dit nog 5 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe met zout naar smaak en laat dit zachtjes bakken totdat het vocht in ingedampt en de olie vrijkomt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 382 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414314