Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Sambal Buncis - sambal van boontjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Buncis
sambal van boontjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr sperziebonen/kousenband
5 teentjes knoflook
2 sjalotjes
1 rode lombok
1/2 theel zout
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bonen fijn. Snijd de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de lombok fijn.
Verhit in een pan de olie en bak de boontjes voor 2 minuten. Voeg dan de knoflook toe en bak voor 1 minuut. Dan de lombok en het zout toevoegen en roerbak het voor 1 minuut.
Meng dan de sjalotjes erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 157 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41902440