Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sambal Buncis - sambal van boontjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Buncis
sambal van boontjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr sperziebonen/kousenband
5 teentjes knoflook
2 sjalotjes
1 rode lombok
1/2 theel zout
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bonen fijn. Snijd de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de lombok fijn.
Verhit in een pan de olie en bak de boontjes voor 2 minuten. Voeg dan de knoflook toe en bak voor 1 minuut. Dan de lombok en het zout toevoegen en roerbak het voor 1 minuut.
Meng dan de sjalotjes erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239658