zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Pallu Kaloa - Gebakken gekruid rundvlees
- Zoetzure gestoofde kip
- Lao Jiang Ji - 老姜鸡 - oude gember kip
- Sup Daging Tetelan Sawi Putih - rundvlees soep met kool
- Itiak Lado Mudo - gebakken eend in kruidige romige saus
- Konro Makassar -rundvleessoep
- Soto Pekalongan - pittige rundvlees soep uit Pekalongan
- Sambal Goreng Godok II - groenten met petehbonen
- Ayam Padang
- Sambal trasi 3
Sambal Buncis - sambal van boontjes


Sambal Buncis
sambal van boontjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr sperziebonen/kousenband
5 teentjes knoflook
2 sjalotjes
1 rode lombok
1/2 theel zout
1 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bonen fijn. Snijd de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de lombok fijn.
Verhit in een pan de olie en bak de boontjes voor 2 minuten. Voeg dan de knoflook toe en bak voor 1 minuut. Dan de lombok en het zout toevoegen en roerbak het voor 1 minuut.
Meng dan de sjalotjes erdoor en serveer.
sambal van boontjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr sperziebonen/kousenband
5 teentjes knoflook
2 sjalotjes
1 rode lombok
1/2 theel zout
1 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bonen fijn. Snijd de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de lombok fijn.
Verhit in een pan de olie en bak de boontjes voor 2 minuten. Voeg dan de knoflook toe en bak voor 1 minuut. Dan de lombok en het zout toevoegen en roerbak het voor 1 minuut.
Meng dan de sjalotjes erdoor en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.