zoeken
Recente reacties

21 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
- Nasi Dagang - gekruide en in kokosmelk gestoomde rijst
- Rempejek katjang - rijstemeelkoekjes met pinda's
- Ayam Kacang Bukittingga - Kip met pinda's
- Rujak rode bes
- Kerrie Ayam Jawa - kip kerrie
- Bubur sagu - sago pap
- Frikadel Kol Jawa - gevulde koolpakjes
- Tongseng Sapi - Rundvlees in een pittige kecap saus
- Kwetiau Goreng Sayuran - gebakken rijstmie met groenten
Sambal bubuk kering ebbie


Sambal bubuk kering ebbie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr ebbie
5 teentjes knoflook
5 rode lomboks
1 theel kencur
3 jeruk purut
1 theel trassi
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Rooster eerst de ebbie droog en stamp deze daarna fijn. Snijd de knoflook, de jerut purutblaadjes en de lomboks zeer fijn en meng deze met de overige ingrediënten. Voeg als laatste de ebbie toe
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr ebbie
5 teentjes knoflook
5 rode lomboks
1 theel kencur
3 jeruk purut
1 theel trassi
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Rooster eerst de ebbie droog en stamp deze daarna fijn. Snijd de knoflook, de jerut purutblaadjes en de lomboks zeer fijn en meng deze met de overige ingrediënten. Voeg als laatste de ebbie toe
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.