Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Sambal bubuk kering ebbie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal bubuk kering ebbie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr ebbie
5 teentjes knoflook
5 rode lomboks
1 theel kencur
3 jeruk purut
1 theel trassi
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Rooster eerst de ebbie droog en stamp deze daarna fijn. Snijd de knoflook, de jerut purutblaadjes en de lomboks zeer fijn en meng deze met de overige ingrediënten. Voeg als laatste de ebbie toe
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 353 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42091843