zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Sambal Goreng Cumi - inktvis in een rode pittige en romige saus
- Sambal Petis
- Burung Puyuh Panggang - Geroosterde kwartel
- Babi sayuran
- Sup Ubi Bete-soep van taro met gerookte tonijn
- Bubur Bajem - rijstepap met spinazie en mais
- Ayam Bakar Kemiri - geroosterde kip met noten
- Ayam Bakar Kecap Taoco - gegrilde kecap kip
- Kepayang - Zoetzuur van kluwek
- Ayam Bakar Limau - geroosterde kip met citroen
Sambal Ayam Bakar - sambal voor geroosterde kip


Sambal Ayam Bakar
sambal voor geroosterde kip
Bahan-bahan;
ingrediënten:
10 rode lomboks
2 limoenen, sap
3 kemangi takjes
6 eetl kecap manis
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de lomboks fijn tot een pasta. Pluk de blaadjes van de kemangi. Meng de kemangi, de kecap en het limoensap door de pasta.
sambal voor geroosterde kip
Bahan-bahan;
ingrediënten:
10 rode lomboks
2 limoenen, sap
3 kemangi takjes
6 eetl kecap manis
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de lomboks fijn tot een pasta. Pluk de blaadjes van de kemangi. Meng de kemangi, de kecap en het limoensap door de pasta.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.