1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Asem Kemamah Atjeh
sambal stokvis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr stokvis
3 theel asem
4 eetl water
125 ml santen asli (dikke kokosmelk)
zout naar smaak
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
5 rode lomboks
5 teentjes knoflook
6 sjalotten
1 eetl palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingredi=EBnten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf of maal de stokvis  fijn. Meng de asem met het water.Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de boemboe voor 3  minuten. Voeg dan de stokvis toe en baks dit 2 minuten. Dan het asemwater, het zout en de  santen toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat vrijwel al het vocht is verdampt.

who is online

We hebben 149 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35083531