1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum
Randy Coenraad
Hoi kokie

Had een kleine vraag voor hoeveel personen is dit recept?
Ik nl 7 eters en andere kee...
Niek Schoonderbeek
vraagje.. 18 rawits?? is dat niet ongelooflijk heet? of valt dat wel mee na het stoven?

@bij het ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Asem Kemamah Atjeh
sambal stokvis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr stokvis
3 theel asem
4 eetl water
125 ml santen asli (dikke kokosmelk)
zout naar smaak
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
5 rode lomboks
5 teentjes knoflook
6 sjalotten
1 eetl palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingredi=EBnten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf of maal de stokvis  fijn. Meng de asem met het water.Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de boemboe voor 3  minuten. Voeg dan de stokvis toe en baks dit 2 minuten. Dan het asemwater, het zout en de  santen toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat vrijwel al het vocht is verdampt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 183 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34131682