1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Asem Kemamah Atjeh
sambal stokvis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr stokvis
3 theel asem
4 eetl water
125 ml santen asli (dikke kokosmelk)
zout naar smaak
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
5 rode lomboks
5 teentjes knoflook
6 sjalotten
1 eetl palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingredi=EBnten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf of maal de stokvis  fijn. Meng de asem met het water.Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de boemboe voor 3  minuten. Voeg dan de stokvis toe en baks dit 2 minuten. Dan het asemwater, het zout en de  santen toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat vrijwel al het vocht is verdampt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35399804