Recente Reacties

Sambal Ayam Goreng Kalasan
een bijgaande sambal voor de gebakken kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
11 rode lomboks
1 tomaat
6 sjalotten
4 eetl kippenbouillon (zie recept)
3 theel palmsuiker (gula jawa)
1/2 theel zout
3 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Ontpit the lomboks en kook deze met de tomaat voor 1 minuut in water en giet deze daarna af. Wrijf of maal de lomboks, de sjalotten en de tomaat fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de pasta smane met de palmsuiker en het zout voor 3 minuten. Meng dan de kippenbouillon er door en laat het zachtjes sudderen totdat het is ingedikt en de olie vrijkomt.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42583242