1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Ayam Goreng Kalasan
een bijgaande sambal voor de gebakken kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
11 rode lomboks
1 tomaat
6 sjalotten
4 eetl kippenbouillon (zie recept)
3 theel palmsuiker (gula jawa)
1/2 theel zout
3 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Ontpit the lomboks en kook deze met de tomaat voor 1 minuut in water en giet deze daarna af. Wrijf of maal de lomboks, de sjalotten en de tomaat fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de pasta smane met de palmsuiker en het zout voor 3 minuten. Meng dan de kippenbouillon er door en laat het zachtjes sudderen totdat het is ingedikt en de olie vrijkomt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35413878