Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Sambal Ayam Goreng Kalasan - een bijgaande sambal voor de gebakken kip
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sambal Ayam Goreng Kalasan
een bijgaande sambal voor de gebakken kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
11 rode lomboks
1 tomaat
6 sjalotten
4 eetl kippenbouillon (zie recept)
3 theel palmsuiker (gula jawa)
1/2 theel zout
3 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Ontpit the lomboks en kook deze met de tomaat voor 1 minuut in water en giet deze daarna af. Wrijf of maal de lomboks, de sjalotten en de tomaat fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de pasta smane met de palmsuiker en het zout voor 3 minuten. Meng dan de kippenbouillon er door en laat het zachtjes sudderen totdat het is ingedikt en de olie vrijkomt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40794849