logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sambal Asam Udang
sambal van garnalen uit Aceh/Atjeh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
15 rode rawits
1 sjalot
4 belimbing wuluh
10 garnalen
1 sereh/citrengras
2 jeruk purut blaadjes
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
water

Cara membuat:
bereiding;
Maak de garnalen schoon en kook deze voor 2 minuten in water. Wrijf of maal daarna alle ingrediënten fijn tot een grove pasta.

Add comment

Submit

who is online

We have 53 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160980