banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Anak Domba Taoco - gebakken en gestoofd lamsvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Anak Domba Taoco
gebakken en gestoofd lamsvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees
125 ml kippenbouillon (zie recept)
1 rode paprika
1 gele paprika
4 bosuitjes
1 eetl kecap manis
2 eetl taoco
1 theel 5-kruiden
2 theel sesamolie
2 theel maizena
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in reepjes en meng deze met de sesamolie en de 5-kruidenpoeder en laat dit tenminste 3 uur intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de paprika's in reepjes en de bosuitjes in stukjes.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees rondom bruin en schep deze uit de pan. Fruit de bumbu voor 1 minuut en voeg de paprika's en de bosuitjes toe en bak deze bijna gaar. Dan de bouillon, de taoco, de maizena en het vlees toevoegen en dit zachtjes laten stoven todat de saus ingedikt is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39971087