1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Anak Domba Taoco
gebakken en gestoofd lamsvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees
125 ml kippenbouillon (zie recept)
1 rode paprika
1 gele paprika
4 bosuitjes
1 eetl kecap manis
2 eetl taoco
1 theel 5-kruiden
2 theel sesamolie
2 theel maizena
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in reepjes en meng deze met de sesamolie en de 5-kruidenpoeder en laat dit tenminste 3 uur intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de paprika's in reepjes en de bosuitjes in stukjes.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees rondom bruin en schep deze uit de pan. Fruit de bumbu voor 1 minuut en voeg de paprika's en de bosuitjes toe en bak deze bijna gaar. Dan de bouillon, de taoco, de maizena en het vlees toevoegen en dit zachtjes laten stoven todat de saus ingedikt is.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35413878