Anak Domba Taoco
gebakken en gestoofd lamsvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees
125 ml kippenbouillon (zie recept)
1 rode paprika
1 gele paprika
4 bosuitjes
1 eetl kecap manis
2 eetl taoco
1 theel 5-kruiden
2 theel sesamolie
2 theel maizena
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in reepjes en meng deze met de sesamolie en de 5-kruidenpoeder en laat dit tenminste 3 uur intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de paprika's in reepjes en de bosuitjes in stukjes.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees rondom bruin en schep deze uit de pan. Fruit de bumbu voor 1 minuut en voeg de paprika's en de bosuitjes toe en bak deze bijna gaar. Dan de bouillon, de taoco, de maizena en het vlees toevoegen en dit zachtjes laten stoven todat de saus ingedikt is.