Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Anak Domba Taoco - gebakken en gestoofd lamsvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Anak Domba Taoco
gebakken en gestoofd lamsvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees
125 ml kippenbouillon (zie recept)
1 rode paprika
1 gele paprika
4 bosuitjes
1 eetl kecap manis
2 eetl taoco
1 theel 5-kruiden
2 theel sesamolie
2 theel maizena
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in reepjes en meng deze met de sesamolie en de 5-kruidenpoeder en laat dit tenminste 3 uur intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de paprika's in reepjes en de bosuitjes in stukjes.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees rondom bruin en schep deze uit de pan. Fruit de bumbu voor 1 minuut en voeg de paprika's en de bosuitjes toe en bak deze bijna gaar. Dan de bouillon, de taoco, de maizena en het vlees toevoegen en dit zachtjes laten stoven todat de saus ingedikt is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911191