Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Anak Domba Taoco - gebakken en gestoofd lamsvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Anak Domba Taoco
gebakken en gestoofd lamsvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees
125 ml kippenbouillon (zie recept)
1 rode paprika
1 gele paprika
4 bosuitjes
1 eetl kecap manis
2 eetl taoco
1 theel 5-kruiden
2 theel sesamolie
2 theel maizena
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in reepjes en meng deze met de sesamolie en de 5-kruidenpoeder en laat dit tenminste 3 uur intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de paprika's in reepjes en de bosuitjes in stukjes.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees rondom bruin en schep deze uit de pan. Fruit de bumbu voor 1 minuut en voeg de paprika's en de bosuitjes toe en bak deze bijna gaar. Dan de bouillon, de taoco, de maizena en het vlees toevoegen en dit zachtjes laten stoven todat de saus ingedikt is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068951