banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Sayur Lodeh Kacang Jagung Muda - in kokosmelk gestoofde groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Lodeh Kacang Jagung Muda
in kokosmelk gestoofde groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
900 ml kokosmelk (van 1 kokosnoot)
100 ml kippenbouillon
5 spiermagen kip, gekookt
7 kousenband
2 wortelen
100 gr jonge mais
2 salam blad
3 cm lengkuas/laos
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1/2 theel peper
2 cm kunyit
4 kemiri noten
1 1/2 theel terasi/trasi

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de spiermagen in plakjes, de kousenband in stukjes van 1 cm, de wortelen en de mais in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de spiermagen, de kousenband, de wortelen, de salam, de laos en de mais en breng aan de kook.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dit toe aan de kokosmelk en breng opnieuw aan de kook. Dan de bouillon toevoegen en kook het verder zachtjes gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40429368