banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Daging Goreng Kremes - gebakken rundvlees met gekruide rijst

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging Goreng Kremes
gebakken rundvlees met gekruide rijst

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (mager)
2 eetl limoensap
1 theel zout
100 gr rijstmeel
200 ml water
water
olie

Haluskan:
bumbu:
7 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 cm kunyit
1 theel zout
1 theel ketumbar
1 serai/sereh/citroengras, witte deel

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf het vlees in met het limoensap en het zout en laat dit tenminste 30 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water samen met het vlees en kook het vlees halfgaar. Zet het vlees daarna apart. Laat het vlees afkoelen en snijd het in dunne plakjes.
Meng de bumbu met de rijstmeel en het water en roer het tot een beslag.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees verder gaar en bruin. Verhit in een pan het beslag en bak dit goudbruin en krokant. Breek het daarna in stukjes en meng het met het vlees en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40444137