Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Daging Goreng Kremes - gebakken rundvlees met gekruide rijst

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Goreng Kremes
gebakken rundvlees met gekruide rijst

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (mager)
2 eetl limoensap
1 theel zout
100 gr rijstmeel
200 ml water
water
olie

Haluskan:
bumbu:
7 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 cm kunyit
1 theel zout
1 theel ketumbar
1 serai/sereh/citroengras, witte deel

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf het vlees in met het limoensap en het zout en laat dit tenminste 30 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water samen met het vlees en kook het vlees halfgaar. Zet het vlees daarna apart. Laat het vlees afkoelen en snijd het in dunne plakjes.
Meng de bumbu met de rijstmeel en het water en roer het tot een beslag.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees verder gaar en bruin. Verhit in een pan het beslag en bak dit goudbruin en krokant. Breek het daarna in stukjes en meng het met het vlees en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 332 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922793