1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Goreng Mentega Cabai Hijau
gebakken rundvlees met groene pepers

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rosbief/ossenhaas
4 teentjes knoflook
5 groene lomboks
1/2 ui
1 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/4 theel palmsuiker
100 ml water
3 eetl boter

Cara membuat:
bereiding
Snijd het vlees in dunne reepjes, de ui in dunne plakjes, de lomboks in schuine ringen en hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak het vlees totdat het van kleur verandert. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht.
Vervolgens de oestersaus, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.

who is online

We hebben 37 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35089051