gebakken rundvlees met groene pepers
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rosbief/ossenhaas
4 teentjes knoflook
5 groene lomboks
1/2 ui
1 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/4 theel palmsuiker
100 ml water
3 eetl boter
Cara membuat:
bereiding
Snijd het vlees in dunne reepjes, de ui in dunne plakjes, de lomboks in schuine ringen en hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak het vlees totdat het van kleur verandert. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht.
Vervolgens de oestersaus, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.