logo

Recente Reacties

Choo Chee Gkung Shel Gkap Hed
curry garnalen met paddestoelen in kokosmelk

Ingrediënten:
500 gr tijgergarnalen
250 gr stro champignons
250 ml santen asli (dikke kokosmelk)
3 eetl vissaus (nam pla)
3 theel palmsuiker
10 jeruk purut / kaffir lime blaadjes
4 eetl water
1 eetl olie

Ingrediënten curry pasta:
2 rode lomboks
9 gedroogde chilies
13 teentjes knoflook
6 sjalotten
2 theel trasi

Garnering:
3 takjes coriander

Bereiding:
Maak de garnalen schoon en pel deze. Meng de garnalen met het water en het zout en laat dit `15 minuten staan. Spoel daarna de garnalen af. Snijd de jeruk purut blaadjes ragfijn. Verhit in een wok de olie en bak de champignons totdat deze verkleurd en zacht zijn geworden. Wrijf of maal de ingrediënten voor de curry pasta fijn tot een homogeen mengsel.
Verhit in een wok de kokosmelk en meng hierdoor de curry pasta, de vissaus en de palmsuiker en laat dit zachtjes inkoken. Verhit een wok en bak hierin de garnalen snel gaar. Voeg de garnalen en de champignons bij de kokosmelk en laats dit zachtjes inkoken en meng hierdoor de jeruk purt blaadjes. Garneer het met de coriander blaadjes.

Add comment

Submit

who is online

We have 78 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42986837