banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 16 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Boo Ja - gevulde krab

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Boo Ja
gevulde krab
Ingrediënten:
1 grote krab
75 gr gehakt
2 eetl kecap manis
4 teentjes knoflook
1 theel zwrte peperkorrels
6 koriander wortels
1/2 lenteuitje
1 ei
1 theel paneermeel
4 eetl olie

ingrediënten saus:
6 rode lomboks
2 teentjes knoflook
2 eetl palmsuiker
2 eetl nam pla (vissaus)
1 theel zout
2 eetl rijstazijn
koriander blaadjes

Bereiding:
Wrijf of maal de knoflook, de peperkorrels en de koriander wortels fijn tot een pasta. snijd de lente uit in stukjes. Maak de krab schoon en verwijder de ingewanden en de poten. Haal het vlees eruit en maak de binnenkand schoon. Meng het vlees met het gehakt, de pasta, de lente ui, de kecap en het ei. Vul de krab met het mengsel en stoor de krab voor 10 minuten. Strooi de paneermeel op de zichtbare vulling. Verhit in een wok de olie en bak de zichtbare vulling voor 2 minuten. Serveer de gestoomde krab met de saus.

bereiding saus:
Wrijf of maal de lomboks met de knoflook fijn tot een pasta. Meng dit met de overige ingrediënten behalve de koriander blaadjes. Verhit in een pan de saus totdat de suiker is opgelost. Garneer de saus met de koriander blaadjes
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40102626