logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Boo Ja
gevulde krab
Ingrediënten:
1 grote krab
75 gr gehakt
2 eetl kecap manis
4 teentjes knoflook
1 theel zwrte peperkorrels
6 koriander wortels
1/2 lenteuitje
1 ei
1 theel paneermeel
4 eetl olie

ingrediënten saus:
6 rode lomboks
2 teentjes knoflook
2 eetl palmsuiker
2 eetl nam pla (vissaus)
1 theel zout
2 eetl rijstazijn
koriander blaadjes

Bereiding:
Wrijf of maal de knoflook, de peperkorrels en de koriander wortels fijn tot een pasta. snijd de lente uit in stukjes. Maak de krab schoon en verwijder de ingewanden en de poten. Haal het vlees eruit en maak de binnenkand schoon. Meng het vlees met het gehakt, de pasta, de lente ui, de kecap en het ei. Vul de krab met het mengsel en stoor de krab voor 10 minuten. Strooi de paneermeel op de zichtbare vulling. Verhit in een wok de olie en bak de zichtbare vulling voor 2 minuten. Serveer de gestoomde krab met de saus.

bereiding saus:
Wrijf of maal de lomboks met de knoflook fijn tot een pasta. Meng dit met de overige ingrediënten behalve de koriander blaadjes. Verhit in een pan de saus totdat de suiker is opgelost. Garneer de saus met de koriander blaadjes

Add comment

Submit

who is online

We have 97 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154286