Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Boo Ja - gevulde krab

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Boo Ja
gevulde krab
Ingrediënten:
1 grote krab
75 gr gehakt
2 eetl kecap manis
4 teentjes knoflook
1 theel zwrte peperkorrels
6 koriander wortels
1/2 lenteuitje
1 ei
1 theel paneermeel
4 eetl olie

ingrediënten saus:
6 rode lomboks
2 teentjes knoflook
2 eetl palmsuiker
2 eetl nam pla (vissaus)
1 theel zout
2 eetl rijstazijn
koriander blaadjes

Bereiding:
Wrijf of maal de knoflook, de peperkorrels en de koriander wortels fijn tot een pasta. snijd de lente uit in stukjes. Maak de krab schoon en verwijder de ingewanden en de poten. Haal het vlees eruit en maak de binnenkand schoon. Meng het vlees met het gehakt, de pasta, de lente ui, de kecap en het ei. Vul de krab met het mengsel en stoor de krab voor 10 minuten. Strooi de paneermeel op de zichtbare vulling. Verhit in een wok de olie en bak de zichtbare vulling voor 2 minuten. Serveer de gestoomde krab met de saus.

bereiding saus:
Wrijf of maal de lomboks met de knoflook fijn tot een pasta. Meng dit met de overige ingrediënten behalve de koriander blaadjes. Verhit in een pan de saus totdat de suiker is opgelost. Garneer de saus met de koriander blaadjes
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 148 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030221