Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Bla-muk tod Gatiem - gebakken inktvis met knoflook

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Bla-muk tod Gatiem
gebakken inktvis met knoflook


ingrediënten:
100 gr inktvis
5 teentjes knoflook
1 theel witte peper
2 eetl kecap asin
1 eetl vissaus
6 eetl olie

bereiding:
Maak de inktvis schoon en snijd deze in stukken. Hak de knoflook fijn en meng dit met de peper, de inktvis, de kecap en de vissaus. Verhit in een wok de olie en bak het geheel voor 3 minuten.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 217 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42088808