Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Telur Sambal Petis - eieren in een pittige saus
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Telur Sambal Petis
eieren in een pittige saus

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
6 eieren, hardgekookt
1 salam blad
1 cm laos, gerapst
4 rode lomboks
2 eetl petis
1 theel zout
1/2 theel kecap manis
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
300 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
5 sjalotjes
5 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne schuin gesneden ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de laos en de salam voor 4 minuten. Voeg dan de eieren, de lomboks, de petis, de kecap, het zout en de palmsuiker toe en meng alles goed. Dan langzaam het water al roerend toevoegen en kook het geheel verder gaar en totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 142 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812303