Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Buncis Tumis Ampela - roerbak van sperziebonen met kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Buncis Tumis Ampela
roerbak van sperziebonen met kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr sperziebonen
200 gr kippenlevertjes
1 salam blad
1 cm laos
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 1/2 eetl kecap manis
50 ml water
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding;
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de laos. Snijd de sperziebonen in schuin gesneden stukjes. Snijd de levertjes in plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam en de laos voor 3 minuten. Voeg dan de lever toe en meng alles goed. Dan de boontjes toevoegen en bak deze zacht. Dan het zout, de peper, de palmsuiker en de kecap toevoegen en meng alles goed. Dan het water toevoegen en kook het geheel verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 37 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411074