banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gulai Iga Kambing - stoofpotje van geitenvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gulai Iga Kambing
stoofpotje van geitenvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
700 gr spareribs (geit)
3 salam blaadjes
2 cm jahe
1 serehstengel
1000 ml water
2 kunyit blad
5 jeruk purut blaadjes
2 kardemon peulen
4 kruidnagels
1/4 theel jinten
1500 ml santen cair
500 ml santen asli
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
7 rode rawits
2 theel ketumbar
2 cm laos
3 cm kunyit
2 cm jahe
4 kemirinoten
2 theel zout
1 theel palmsuiker
 
Taburan:
garnering:
4 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de spareribs samen met de salam gaar en giet af. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. 
Verhit in een pan de santen cair samen met de bumbu, de sereh, de kunyit bladeren, de jeruk purut, de kardemon, de kruidnagels en de jinten en breng aan de kook. Voeg dan de spareribs toe en voeg langzaam de santen asli toe en kook het geheel todat de saus is ingedikt. 
Bestrooi het met de bawang goreng en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 276 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40686104