logo

Recente Reacties

Daging bumbu Bali 2
kruidig, gestoofd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr doorregen runderlappen
6 eetl olie
7 sjalotten
2 teentjes knoflook
6 rode lomboks
3 cm laos
4 cm gember (jahe/djahé)
3 kemirinoten
2 eetl ketjap manis
300 ml kokosmelk
zout naar smaak

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in reepjes. Verhit in een wok/wadjan 4 eetl olie en bak het vlees rondom bruin. Snijd de sjalotten en de knoflook in plakjes. Voeg de resterende olie toe en fruit de sjalotten en de knoflook mee. Wrijf of maal de lomboks, de laos, de kemiri en de gember fijn tot een boemboe (pasta). Voeg dit bij het vlees en bak dit nog 1 minuut mee. Dan de kokosmelk en de ketjap toevoegen en het vlees gaar sudderen. Eventueel wat water toevoegen

Add comment

Submit

who is online

We have 2074 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 45046666