logo

Recente Reacties

Gaeng Mussaman
rundvleescurry
Ingrediënten:
3 eetl currypasta (zie recept)
125 ml dikke kokosmlek (santen asli)
500 gr runderlende
500 ml dunne kokosmelk (santen cair)
5 kardemomzaadjes
8 cm kaneelpijpje
200 gr aardappels
1 eetl ongezouten pinda's
11 sjalotten
3 laurierblaadjes
3 eetl gula jawa (palmsuiker)
2 eetlepels vissaus (nam pla)
1 eetl asem
3 eetl water

Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes, de aardappelen in plakjes, de sjalotten fijn en rasp de palmsuiker. Rooster de kardamomzaadjes droog in een pan. Meng de asem met het water. Verhit in een wok/wadjan de dikke kokosmelk en voeg het de currypasta aan toe en bak dit 5 minuten. Voeg dat het vlees toe en bak dit rondom bruin. Voeg dan de overige ingrediënten toe en stoof het geheel totdat het vlee en de aardappelen gaar zijn.

Add comment

Submit

who is online

We have 2069 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 45046666