Fusilli al ferretto con cacioricotta e peperoni
dunne fusilli met kaas en pepers
Ingrediënten:
350 gr fusilli al ferretto (dunne fusilli pasta)
6 rode gedroogde lomboks
2 teentjes knoflook
1/4 bosje peterselie
250 gr cacioricotta (kaassoort)
3 eetl paneermeel/panko
1 theel zout
olijfolie
water
Bereiding:
Ontpit de lomboks en snijd deze in stukjes. Verhit in een pan olie en bak de lomboks krokant en zet apart en bewaar de olie. Hak de knoflook en de peterselie fijn. Rasp de kaas.
Verhit in een pan het water samen met de fusilli en het zout en kook de pasta al dente en giet af en bewaar het kookvocht.
Verhit in een pan 3 eetl van de gebruikte olie en de paneermeel en roer goed. Dan de fusilli en 3 eetl kookvocht erdoor mengen. Meng dan de kaas erdoor. Strooi dan nog wat kaas, verkruimelde lomboks en de peterselie erover en serveer.
Comments