logo

Recente Reacties

Tagliolini alla liquirizia, cime di rapa e ricotta
pasta met raapstelen en ricotta


Ingrediënten:
300 gr tagliolini alla liquirizia
300 gr raapstelen / rapini / broccoletti
150 gr ricotta
1/2 theel zoethoutpoeder
2 teentjes knoflook
1 1/2 theel zout
4 eetl gerapste Grana Padano
4 eetl olijfolie
water

Bereiding:
Verhit in een pan water en blancheer de raapstelen voor 2 minuten. Giet af en koel af in ijswater. Pers daarna het vocht ui en hak het in stukjes. Verhit in een pan het water met 1 theel zout en kook de tagliolini voor 2 minuten en giet daarna af.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten en schep het ui de pan. Voeg dan de raapstelen, de ricotta, de Grana Padano, het zout en het zoethoutpoeder toe en meng het goed met 2 eetl van het kookvocht. Voeg dan de pasta toe en bak kort. Serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 75 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4889855