logo

Recente Reacties

Grigliata di Cervo


Ingrediënten:
6 hertenkoteletten
375 ml rode wijn
3 eetl olijfolie
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 kruidnagels
2 theel kaneelpoeder
1 citroen (rasp)
zout en peper naar smaak
1 laurierblad
9 jeneverbessen, gekneusd

bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en laar dit 12 uur intrekken. Rooster de koteletten boven een houtskoolvuurtje in 10 minuten gaar. Verhit de marinade en kook dit tot een saus en giet dit gezeefd over het vlees.

Add comment

Submit

Who is online

We have 299 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4887480