logo

Recente Reacties

Fasolakia giaxni
gestoofde sperziebonen met tomaat


Ingrediënten:
1250 gr sperziebonen
1 1/2 ui
2 teentjes knoflook
750 gr tomaten
1/8 theel palmsuiker
1/2 theel zout
1/2 theel peper
2 eetl peterselie, gehakt
200 ml olijfolie

Bereiding:
Maak de sperziebonen schoon. Snijd de ui en den knoflook fijn. Rasp of hak de tomaten fijn.
Verhit in een pan de helft van de olie en fruit de ui totdat deze glazig is geworden. Voeg dan de knoflook, de tomaten, de overige olie en de suiker toe en breng aan de kook.
Voeg dan de sperziebonen toe en meng goed. Kook het verder op laag vuur en afgesloten voor 30 minuten totdat het vocht is geabsorbeerd en de sperziebonen gaar zijn geworden. Meng kort daarvoor het zout, de peper en de peterselie erdoor en serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 64 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4889846