Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sambal Goreng Kacang Merah - rode bonen met lever in pittige romige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Goreng Kacang Merah
rode bonen met lever in pittige romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr kacang merah / rode bonen / aduki bonen
500 gr aardappelen
6 kippenlevertjes
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 salam blaadjes
4 rode lomboks
1 theel zout
1 eetl palmsuiker
300 ml santen cair
2 eetl olie
water
olie
 
Haluskan:
bumbu:
2 cm laos
1 theel trassi
3 teentjes knoflook
5 sjalotjes
4 rode lomboks
5 rode rawits
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de bonen gaar, giet af. Snijd de aardappelen in kleine blokjes. Verhit in een pan voldoende olie en bak de aardappelen bruin. Snijd de lever in stukjes. Snijd de knoflook, de lomboks en de sjalotjes in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de salam, de lomboks en de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de bonen, de aardappelen, de lever toe en meng alles goed. Voeg het zout en de palmsuiker toe en meng. Dan de santen cair toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233453