banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Sambal Goreng Kacang Merah - rode bonen met lever in pittige romige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Kacang Merah
rode bonen met lever in pittige romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr kacang merah / rode bonen / aduki bonen
500 gr aardappelen
6 kippenlevertjes
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 salam blaadjes
4 rode lomboks
1 theel zout
1 eetl palmsuiker
300 ml santen cair
2 eetl olie
water
olie
 
Haluskan:
bumbu:
2 cm laos
1 theel trassi
3 teentjes knoflook
5 sjalotjes
4 rode lomboks
5 rode rawits
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de bonen gaar, giet af. Snijd de aardappelen in kleine blokjes. Verhit in een pan voldoende olie en bak de aardappelen bruin. Snijd de lever in stukjes. Snijd de knoflook, de lomboks en de sjalotjes in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de salam, de lomboks en de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de bonen, de aardappelen, de lever toe en meng alles goed. Voeg het zout en de palmsuiker toe en meng. Dan de santen cair toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39807816