zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Daun labu jagung manis - pompoen blad met suikermais
- Sambal goreng Ati
- Ayam Masak Hijau (Banjarmasin) - gestoofde kip in groene saus
- Kangkung Taoco Telur Puyuh - gekruide kangkung met kwarteleitjes
- Lengua Estofado - stoofpotje van rundvlees met olijven
- Yum Ta Kai - pikante salade van vlees en garnalen met citroengras
- Sayur Ulih - gemengde groenten in pittige saus (uit Bali)
- Sambal goreng hati dan ampela ayam - Sambal goreng van kip
- Nilaga - runderstoofpotje met groenten
- Sayur Bening Sawi - gestoofde kool met gehaktballetjes
Sambal Goreng Kembang - pittig gebakken bloemkool


Sambal Goreng Kembang
pittig gebakken bloemkool
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr bloemkool
4 rode lomoks
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 theel trasi
1 theel zout
2 eetl water
3 eetl arachide olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bloemkool in kleine rozetten, de sjalloten, de knoflook en de lomboks fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten, de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de trasi en bak dit nog 1 minuut. Dan het zout en de bloemkool toevoegen en het geheel goed omscheppen. Vervolgens het water en bijgieten en de wok/wadjan afgesloten nog 10 minuten laten sudderen.
pittig gebakken bloemkool
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr bloemkool
4 rode lomoks
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 theel trasi
1 theel zout
2 eetl water
3 eetl arachide olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bloemkool in kleine rozetten, de sjalloten, de knoflook en de lomboks fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten, de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de trasi en bak dit nog 1 minuut. Dan het zout en de bloemkool toevoegen en het geheel goed omscheppen. Vervolgens het water en bijgieten en de wok/wadjan afgesloten nog 10 minuten laten sudderen.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.