Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sambal Goreng Kembang - pittig gebakken bloemkool

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sambal Goreng Kembang
pittig gebakken bloemkool

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr bloemkool
4 rode lomoks
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 theel trasi
1 theel zout
2 eetl water
3 eetl arachide olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bloemkool in kleine rozetten, de sjalloten, de knoflook en de lomboks fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten, de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de trasi en bak dit nog 1 minuut. Dan het zout en de bloemkool toevoegen en het geheel goed omscheppen. Vervolgens het water en bijgieten en de wok/wadjan afgesloten nog 10 minuten laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251800