logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Babi dan Tahu Kecap
varkensvlees en tahu gestoofd in kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkensbuik
200 gr tahu
1000 ml water
15 teentjes knoflook
1 eetl peperkorrels
4 eetl kecap asin
3 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin hitam (donkere kecap)
1 eetl palmsuiker
3 kruidnagels
5 cm jahe
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in 10 blokjes. Verhit in een pan de olie en frituur de tahu goudbruin en laat deze uitlekken. Snijd het vlees in kleine stukjes. Plet de knoflook, de peper en de jahe.
Verhit in een pan het water en voeg het vlees, de knoflook, de peper, de kruidnagels en de jahe toe. Als het water weer gaat koken, voeg dan de kecaps, de tahu en de palmsuiker toe en laat het geheel afgesloten 1 uur zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is en de saus is ingedikt.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 79 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44161044