banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Babi dan Tahu Kecap - varkensvlees en tahu gestoofd in kecap

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Babi dan Tahu Kecap
varkensvlees en tahu gestoofd in kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkensbuik
200 gr tahu
1000 ml water
15 teentjes knoflook
1 eetl peperkorrels
4 eetl kecap asin
3 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin hitam (donkere kecap)
1 eetl palmsuiker
3 kruidnagels
5 cm jahe
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in 10 blokjes. Verhit in een pan de olie en frituur de tahu goudbruin en laat deze uitlekken. Snijd het vlees in kleine stukjes. Plet de knoflook, de peper en de jahe.
Verhit in een pan het water en voeg het vlees, de knoflook, de peper, de kruidnagels en de jahe toe. Als het water weer gaat koken, voeg dan de kecaps, de tahu en de palmsuiker toe en laat het geheel afgesloten 1 uur zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is en de saus is ingedikt.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 203 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570314