banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Sapi Brokoli Saus Tiram (Semarang) - rundvlees met broccoli in oestersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sapi Brokoli Saus Tiram (Semarang)
rundvlees met broccoli in oestersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr ossenhaas
350 gr broccoli
3 teentjes knoflook, gehakt
3 eetl oestersaus
1/2 theel palmsuiker
2 eetl sago/maizena
5 eetl olie
200 ml water
1 theel sesamzaad, geroosterd
water

Bumbu Perendam
marinade:
3 teentjes knoflook
1 eetl arak
1/2 theel peper
2 eetl kecap asin
1/2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de broccoli in kleine roosjes. Verhit in een pan het water en blancheer de broccoli en laats het daarna uitlekken. Snijd het vlees in plakjes van 1/2x3x4cm. Pureer voor de marinade de knoflook en meng dan de marinade met het vlees en laat dit 15 minuten intrekken. Strooi dan de sago erover en meng goed.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees bruin en gaar en zet apart.
Verhit in een pan 3 eetl van de gebruikte olie en bak de knoflook goudgeel. Voeg dan de oestersaus, het water en de palmsuiker toe en meng goed. Voeg dan het vlees toe en roer todat de saus indikt. Schep het vlees met de saus over de broccoli en strooi de sesam erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40413920