banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 10 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Sapi Brokoli Saus Tiram (Semarang) - rundvlees met broccoli in oestersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sapi Brokoli Saus Tiram (Semarang)
rundvlees met broccoli in oestersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr ossenhaas
350 gr broccoli
3 teentjes knoflook, gehakt
3 eetl oestersaus
1/2 theel palmsuiker
2 eetl sago/maizena
5 eetl olie
200 ml water
1 theel sesamzaad, geroosterd
water

Bumbu Perendam
marinade:
3 teentjes knoflook
1 eetl arak
1/2 theel peper
2 eetl kecap asin
1/2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de broccoli in kleine roosjes. Verhit in een pan het water en blancheer de broccoli en laats het daarna uitlekken. Snijd het vlees in plakjes van 1/2x3x4cm. Pureer voor de marinade de knoflook en meng dan de marinade met het vlees en laat dit 15 minuten intrekken. Strooi dan de sago erover en meng goed.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees bruin en gaar en zet apart.
Verhit in een pan 3 eetl van de gebruikte olie en bak de knoflook goudgeel. Voeg dan de oestersaus, het water en de palmsuiker toe en meng goed. Voeg dan het vlees toe en roer todat de saus indikt. Schep het vlees met de saus over de broccoli en strooi de sesam erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 257 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38243104