banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 3 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 4 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 5 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Adobo - varkensvlees in azijn en sojasaus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Adobo
varkensvlees in azijn en sojasaus
ingrediënten:
700 gr varkensvlees
80 ml azijn
30 ml sojasaus (ketjap)
1 theel. zout
3 gehakte teentjes knoflook
1 blaadje laurier
1/4 theel. gemalen peper
1 eetl suiker
125 ml water
2 eetl. olie

bereiding:
Snijd het vlees in stukjes van 4x4 cm. Doe alle ingrediënten behalve de olie in een pan en meng het goed. Laat het vlees tenminste minimaal 30 minuten marineren.
Stoof het vlees hierna zachtjes op een laag vuur voor 1 uur of totdat het vlees mals is geworden. Giet het vocht af, maar vang dit wel op. Dit wordt later de saus.
Bak het vlees daarna in de olie en leg het dan op een schaal. Giet de olie af en voeg dan het opgevang vocht toe. Verwarm de saus voor zo'n 2 minuten en schraap de bakresten van de bodem los, zodat deze ook oplossen in de saus.
Giet daarna de saus over het vlees en serveer.

variatie:
je kan dit ook klaar maken met kip of een combinatie van kip en varkensvlees. Stukjes lever kunnen ook worden toegevoegd.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 284 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37064382