Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ayam Pedas Manis Daun Ketumbar
pittig zoete kip met koriander

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kleine kip
1 eetl asam jawa + 50 ml water
100 ml dikke kokosmelk (kental)
500 ml water
50 gr palmsuiker
1 theel zout
4 takjes koriander
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
2 teentjes knoflook
4 rode lomboks
2 kemiri noten, geroosterd
1/2 theel ketumbar
1/4 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 4 stukken en wrijf deze in met het asamwater en laat het 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de kip goudbruin en zet apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de kip toe en meng goed. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en breng aan de kook.
Dan de palmsuiker en het zout toevoegen en meng goed. Voeg het water toe en kook totdat het vocht is geabsorbeerd. Meng dan de koriander erdoor en en serveer.

who is online

We hebben 219 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573657