banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam Pedas Manis Daun Ketumbar - pittig zoete kip met koriander

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Pedas Manis Daun Ketumbar
pittig zoete kip met koriander

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kleine kip
1 eetl asam jawa + 50 ml water
100 ml dikke kokosmelk (kental)
500 ml water
50 gr palmsuiker
1 theel zout
4 takjes koriander
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
2 teentjes knoflook
4 rode lomboks
2 kemiri noten, geroosterd
1/2 theel ketumbar
1/4 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 4 stukken en wrijf deze in met het asamwater en laat het 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de kip goudbruin en zet apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de kip toe en meng goed. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en breng aan de kook.
Dan de palmsuiker en het zout toevoegen en meng goed. Voeg het water toe en kook totdat het vocht is geabsorbeerd. Meng dan de koriander erdoor en en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 159 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565791