banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
@Jet v Steijnja, maar je kan het ook, wel schoongemaakt, in stukken snijden als je dat wil. Ik heb ook nog een versie waarbij de inktvis gevuld wordt.
Kokkie, goedenavond.
Blijft de inktvis in één stuk?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Frikadel Kol Jawa
gevulde koolpakjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr. rundergehakt
snufje nootmuskaat
1,5 eetl aardappelpuree
2 theel jahe/djahé
2 eetl melk
1 theel peper
2 eieren
1 theel zout
8 flinke koolbladeren
100 gr. boter
2 eetl ketjap manis
biteng
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de nerven uit de koolbladeren en blancheer de bladeren kort in heet water.. Klop de eieren los en meng dit door het gehakt samen met de peper, de jahe, de nootmuskaat, het zout en de ketjap. Roer vervolgens de puree en de melk erdoor. (je kan ook in plaats hiervan 3 gekookte aardappelen gebruiken).
Leg op ieder koolblad wat gehaktmengsel en vouw de bladeren dit en zet deze vast met de prikkers. Verhit in een wok/wadjan of een bakpan wat olie of boter en bak de pakketjes gaar. Zorg ervoor dat de koolbladeren niet aanbranden. De bladeren mogen wel een korstje krijgen. Eventueel een beetje water toevoegen.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 132 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36328424