Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Frikadel Kol Jawa - gevulde koolpakjes

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Frikadel Kol Jawa
gevulde koolpakjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr. rundergehakt
snufje nootmuskaat
1,5 eetl aardappelpuree
2 theel jahe/djahé
2 eetl melk
1 theel peper
2 eieren
1 theel zout
8 flinke koolbladeren
100 gr. boter
2 eetl ketjap manis
biteng
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de nerven uit de koolbladeren en blancheer de bladeren kort in heet water.. Klop de eieren los en meng dit door het gehakt samen met de peper, de jahe, de nootmuskaat, het zout en de ketjap. Roer vervolgens de puree en de melk erdoor. (je kan ook in plaats hiervan 3 gekookte aardappelen gebruiken).
Leg op ieder koolblad wat gehaktmengsel en vouw de bladeren dit en zet deze vast met de prikkers. Verhit in een wok/wadjan of een bakpan wat olie of boter en bak de pakketjes gaar. Zorg ervoor dat de koolbladeren niet aanbranden. De bladeren mogen wel een korstje krijgen. Eventueel een beetje water toevoegen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233626