banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Frikadel Kol Jawa - gevulde koolpakjes

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Frikadel Kol Jawa
gevulde koolpakjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr. rundergehakt
snufje nootmuskaat
1,5 eetl aardappelpuree
2 theel jahe/djahé
2 eetl melk
1 theel peper
2 eieren
1 theel zout
8 flinke koolbladeren
100 gr. boter
2 eetl ketjap manis
biteng
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de nerven uit de koolbladeren en blancheer de bladeren kort in heet water.. Klop de eieren los en meng dit door het gehakt samen met de peper, de jahe, de nootmuskaat, het zout en de ketjap. Roer vervolgens de puree en de melk erdoor. (je kan ook in plaats hiervan 3 gekookte aardappelen gebruiken).
Leg op ieder koolblad wat gehaktmengsel en vouw de bladeren dit en zet deze vast met de prikkers. Verhit in een wok/wadjan of een bakpan wat olie of boter en bak de pakketjes gaar. Zorg ervoor dat de koolbladeren niet aanbranden. De bladeren mogen wel een korstje krijgen. Eventueel een beetje water toevoegen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586696