Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Begedel Cabe - pittige rundvlees croquetten

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Begedel Cabe
pittige rundvlees croquetten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr rundergehakt
2 eieren
2 teentjes knoflook
1 lenteui
1 eet peterselie, gehakt
1/2 cm jahe
1/2 serehstengel
1 theel ketumbar
1 theel zout
12 rode lomboks
paneermeel
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook en de lenteui fijn. Wrijf of maal de ketumbar, de jahe en de sereh fijn tot een pasta. Splits de eieren. Snijd de lomboks in de lengte en ontpit deze.
Meng het gehakt met de eierdooiers, de knoflook, de peterselie, de sereh, de jahe, de ketumbar en het zout. Vorm hiervan 12 porties. Kneed om elke lombok een gehakt portie. Klop het eiwit op en wentel hierdoor de porties en dan door het paneermeel.
Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de begadel goudbruin en gaar. Schep het daarna uit de wok/wadjan en laat het uitlekken op keukenpapier.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41015855