banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Begedel Cabe - pittige rundvlees croquetten

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Begedel Cabe
pittige rundvlees croquetten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr rundergehakt
2 eieren
2 teentjes knoflook
1 lenteui
1 eet peterselie, gehakt
1/2 cm jahe
1/2 serehstengel
1 theel ketumbar
1 theel zout
12 rode lomboks
paneermeel
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook en de lenteui fijn. Wrijf of maal de ketumbar, de jahe en de sereh fijn tot een pasta. Splits de eieren. Snijd de lomboks in de lengte en ontpit deze.
Meng het gehakt met de eierdooiers, de knoflook, de peterselie, de sereh, de jahe, de ketumbar en het zout. Vorm hiervan 12 porties. Kneed om elke lombok een gehakt portie. Klop het eiwit op en wentel hierdoor de porties en dan door het paneermeel.
Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de begadel goudbruin en gaar. Schep het daarna uit de wok/wadjan en laat het uitlekken op keukenpapier.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 152 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586542