Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Begedel Cabe
pittige rundvlees croquetten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr rundergehakt
2 eieren
2 teentjes knoflook
1 lenteui
1 eet peterselie, gehakt
1/2 cm jahe
1/2 serehstengel
1 theel ketumbar
1 theel zout
12 rode lomboks
paneermeel
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook en de lenteui fijn. Wrijf of maal de ketumbar, de jahe en de sereh fijn tot een pasta. Splits de eieren. Snijd de lomboks in de lengte en ontpit deze.
Meng het gehakt met de eierdooiers, de knoflook, de peterselie, de sereh, de jahe, de ketumbar en het zout. Vorm hiervan 12 porties. Kneed om elke lombok een gehakt portie. Klop het eiwit op en wentel hierdoor de porties en dan door het paneermeel.
Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de begadel goudbruin en gaar. Schep het daarna uit de wok/wadjan en laat het uitlekken op keukenpapier.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577530