Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Jagung katemak - Pap van maïs, bonen met groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Jagung katemak
Pap van maïs, bonen met groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kleine jonge papaya
250 gr jong papayablad
100 gr papayabloemen
250 gr gedroogde maïskorrels
100 gr gemengde bonen (kacang nasi)
water
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de mais en de gemengde bonen i\met water voor 30 minuten. Giet daarna zoveel water af dat de bonen nog net onder water staan. Snijd het vruchtvlees van de papaya in reepjes en knip het papayblad in stukjes. Voeg dit samen met de papayabloemen bij de bonen en voeg het zout toe. Kook het geheel nog 15-20 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 187 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936580