banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Jagung katemak - Pap van maïs, bonen met groenten
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Jagung katemak
Pap van maïs, bonen met groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kleine jonge papaya
250 gr jong papayablad
100 gr papayabloemen
250 gr gedroogde maïskorrels
100 gr gemengde bonen (kacang nasi)
water
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de mais en de gemengde bonen i\met water voor 30 minuten. Giet daarna zoveel water af dat de bonen nog net onder water staan. Snijd het vruchtvlees van de papaya in reepjes en knip het papayblad in stukjes. Voeg dit samen met de papayabloemen bij de bonen en voeg het zout toe. Kook het geheel nog 15-20 minuten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39979117