banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Gulai Siput Kuantan - curry van slakken
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Gulai Siput Kuantan
curry van slakken


Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr slakken
250 gr aubergine, zurige (terong asam)
300 ml kokosmelk
1 jeruk purut blad
2 kunyit blad
1 salam blad
water

Haluskan:
bumbu:
5 rode rawits
7 rode lomboks
2 cm jahe
1 cm laos
3 rode sjalotjes
2 teentjes knoflook
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
maak de slakke schoon en kook deze halfgaar in water. Snijd de aubegine fijn en scheur het kunyit blad in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de santen en voeg de bumbu, de jeruk purut, de kunyit bladeren en het salam blad toe en laat dit zachtjes sudderen totdat de bumbu in opgenomen. Voeg dan de slakken en de aubergine toe en laat het zachtjes sudderen totdat alles gaar is.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39807816