banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Orak Arik Telur Bebek Teri - gekruide omelet van eendeneieren

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Orak Arik Telur Bebek Teri
gekruide omelet van eendeneieren

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eendeneieren
50 gr teri nasi / ansjovis, gebakken
50 gr wortel
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 groene lomboks
2 groene rawits
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
2 lente-ui
3 eetl water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de wortel julienne en de sjalotjes in dunne plakjes. Hak de knoflook fijn. Snijd de lomboks en rawits in schuine plakjes. Snijd de lente-ui in stukjes van 1 cm.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks en de rawits voor 4 minuten. voeg dan de wortel toe en bak deze zacht.
Voeg dan de palmsuiker, de peper, de lente-ui en de eieren toe en bak al roerend totdat het stolt. Dan het water toevoegen en bak het verder gaar. Meng dan de teri nasi erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 240 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674744