banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Orak Arik Telur Petai - roerbak van ei met peteh bonen en kecap

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Orak Arik Telur Petai
roerbak van ei met peteh bonen en kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eieren
1/4 theel zout
1 kleine suikermais, gekookt
4 sjalotjes
2 rode lomboks
75 gr peteh bonen
2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
100 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren met het zout en zet apart. Haal de maiskorrel van de kolf. Snijd de sjalotjes fijn en de lomboks in ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de lomboks voor 3 minuten en schuif het naar de rand van de pan. Giet dan de eieren bij en meng alles goed totdat het roerei vormt. Dan de peteh bonen toevoegen en bak deze zacht. Vervolgens de kecep, de mais, het zout en de peper toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en roer totdat totdat alles wat indikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576976