Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Orak Arik Telur Petai - roerbak van ei met peteh bonen en kecap

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Orak Arik Telur Petai
roerbak van ei met peteh bonen en kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eieren
1/4 theel zout
1 kleine suikermais, gekookt
4 sjalotjes
2 rode lomboks
75 gr peteh bonen
2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
100 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren met het zout en zet apart. Haal de maiskorrel van de kolf. Snijd de sjalotjes fijn en de lomboks in ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de lomboks voor 3 minuten en schuif het naar de rand van de pan. Giet dan de eieren bij en meng alles goed totdat het roerei vormt. Dan de peteh bonen toevoegen en bak deze zacht. Vervolgens de kecep, de mais, het zout en de peper toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en roer totdat totdat alles wat indikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251885