Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Chow Fun Kai - 鸡肉炒粉 - gebakken brede rijstmie met kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Chow Fun Kai - 鸡肉炒粉
gebakken brede rijstmie met kip

Ingrediënten:
200 gr kipfilet/dij
1/2 eetl maizena
1/8 theel zout
1 eetl water
1 theel olie

400 gr Sa-ho Fun/brede rijstmie, anders udon
1/2 ui
1/2 rode paprika
2 takjes bleekselderij of Chinese bieslook
1 eetl lichte sojasaus
1 eetl donkere sojasaus
1/2 theel sesamolie
1 lente-ui
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd de kip in dunne plakjes. Meng de maizena met het zout en het water. Meng dan de kip erdoor en roer totdat het vocht is geabsorbeerd. Dan de olie erdoor mengen en laat het 15 minuten marineren.
Snijd de ui in dunne reepjes. Snijd de paprika in dunne reepjes. Snijd de selderij schuin in stukjes en snijd de lente-ui fijn.
Verhit een wok op hoog vuur. Voeg dan 1 eetl olie toe. Voeg dan de kip toe en bak het todat het verkleurd is. Schep het dan uit de pan en zet apart.
Voeg dan de overige olie toe en dan de mie en bak deze zacht. Dan de ui, de paprika en de selderij toevoegen en bak het voor 30 seconden.
Dan de kip, de sojasaus en de sesamolie toevoegen en meng het geheel goed door elkaar. Strooi de lente-ui erover en serveer.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 369 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083668