Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Chinese Zes kruiden Varkensvlees Soep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Chinese Zes kruiden Varkensvlees Soep

Ingrediënten:
350 gr varkensribbetjes / spare ribs
2 theel zout
1500 ml water
4 huai shan (chinese yam)
4 eetl lian zi (lotus zaden)
4 eetl bai hij (lelie bollen)
4 eetl gian shi (vossennoot)
4 eetl yu zhu (Solomon seal wortel / Polygonatum)
4 eetl gui yuan (gedroogde longan)
 
Bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Verhit in een pan het water samen met alle ingrediënten en breng aan de kook. Daarna gedurende 120 minuten zachtjes laten sudderen totdat alles gaar is en de smaken vermengd zijn.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41902678