logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Chinese Zes kruiden Varkensvlees Soep

Ingrediënten:
350 gr varkensribbetjes / spare ribs
2 theel zout
1500 ml water
4 huai shan (chinese yam)
4 eetl lian zi (lotus zaden)
4 eetl bai hij (lelie bollen)
4 eetl gian shi (vossennoot)
4 eetl yu zhu (Solomon seal wortel / Polygonatum)
4 eetl gui yuan (gedroogde longan)
 
Bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Verhit in een pan het water samen met alle ingrediënten en breng aan de kook. Daarna gedurende 120 minuten zachtjes laten sudderen totdat alles gaar is en de smaken vermengd zijn.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 176 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151529