Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Chinese Zes kruiden Varkensvlees Soep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Chinese Zes kruiden Varkensvlees Soep

Ingrediënten:
350 gr varkensribbetjes / spare ribs
2 theel zout
1500 ml water
4 huai shan (chinese yam)
4 eetl lian zi (lotus zaden)
4 eetl bai hij (lelie bollen)
4 eetl gian shi (vossennoot)
4 eetl yu zhu (Solomon seal wortel / Polygonatum)
4 eetl gui yuan (gedroogde longan)
 
Bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Verhit in een pan het water samen met alle ingrediënten en breng aan de kook. Daarna gedurende 120 minuten zachtjes laten sudderen totdat alles gaar is en de smaken vermengd zijn.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193903