banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 17 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Chinese Zes kruiden Varkensvlees Soep
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Chinese Zes kruiden Varkensvlees Soep

Ingrediënten:
350 gr varkensribbetjes / spare ribs
2 theel zout
1500 ml water
4 huai shan (chinese yam)
4 eetl lian zi (lotus zaden)
4 eetl bai hij (lelie bollen)
4 eetl gian shi (vossennoot)
4 eetl yu zhu (Solomon seal wortel / Polygonatum)
4 eetl gui yuan (gedroogde longan)
 
Bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Verhit in een pan het water samen met alle ingrediënten en breng aan de kook. Daarna gedurende 120 minuten zachtjes laten sudderen totdat alles gaar is en de smaken vermengd zijn.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 218 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40107348