banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sarsang Miso - miso tomaten saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sarsang Miso
miso tomaten saus
Ingrediënten:
1 eetl miso
2 kleine tomaten
1 sjalot
2 teentjes knoflook
1 eetl olie
1 eetl suka (anders appelazijn of 2/3 eetl rijstazijn)
1/2 theel zarte peper

Bereiding:
Snijd de knoflook fijn en de sjalot fijn. Sijd de tomaten in kleine blokjes. Verhit in een koekepan de olie en fruit de knoflook goudbruin. Voeg dan de sjalot toe en bak deze glazig. Vervolgens de tomaten toevoegen en dit zachtjes laten bakken totdat de tomaten zacht zijn geworden.
Meng dan de miso erdoor en prak het geheel tot een pulp. Meng dan de azijn en de peper erdoor en laat het even kort koken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 498 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40300516