Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Sarsang Miso
miso tomaten saus
Ingrediënten:
1 eetl miso
2 kleine tomaten
1 sjalot
2 teentjes knoflook
1 eetl olie
1 eetl suka (anders appelazijn of 2/3 eetl rijstazijn)
1/2 theel zarte peper

Bereiding:
Snijd de knoflook fijn en de sjalot fijn. Sijd de tomaten in kleine blokjes. Verhit in een koekepan de olie en fruit de knoflook goudbruin. Voeg dan de sjalot toe en bak deze glazig. Vervolgens de tomaten toevoegen en dit zachtjes laten bakken totdat de tomaten zacht zijn geworden.
Meng dan de miso erdoor en prak het geheel tot een pulp. Meng dan de azijn en de peper erdoor en laat het even kort koken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578493