banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 2 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
IconWrite a comment
Pininyahang Manok sa Gata - kip gestoofd in kokosmelk met ananas
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pininyahang Manok sa Gata
kip gestoofd in kokosmelk met ananas

Ingrediënten:
700 gr kip
100 gr ananas
1 rode paprika
1 groene paprika
225 ml kokosmelk
1 1/2 eetl vissaus
2 kleine wortelen
1 kleine ui
1 tomaat
2 teentjes knoflook
1/4 theel peper
3 eetl olie

Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Snijd de ananas in blokjes. Snijd de paprika in dunne reepjes. Hak de knoflook fijn. Snijd de ui fijn. Snijd de tomaat in blokjes en de wortelen in schuine plakjes.
Marineer het vlees met het vrijgekomen sap van de ananas voor 60 minuten.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook en de tomaat voor 3 minuten. Voeg dan de peper toe en meng goed.
Dan de kip toevoegen en bak deze aan beide zijden bruin. Voeg dan de ananas marinade toe en breng aan de kook. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en kook op laag vuur en afgesloten totdat de kip gaar is geworden.
Dan de vissaus en de ananas toevoegen en kook voor 5 minuten. Vervolgens de wortelen toevoegen en bak deze voor 5 minuten. Dan de paprika toevoegen en bak voor 3 minuten. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38521106