1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Ayam Bumbu Kemangi
Gebakken kip in een frisse pittige saus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
6 drumsticks
1/2 theel peper
1 theel zout
3 jeruk purut blaadjes
2 sereh stengels
100 gr groene tomaten
21 kemangi blaadjes (citroenbasilicum)
4 eetl olie

Haluskan:
Bumbu:
4 rode lomboks
6 rode rawits
3 cm jahe
1 theel zout
1/2 theel trassi bakar.

Cara membuat:
Bereiding:
Besprenkel de kip met de peper en het zout en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kip goudbruin en schep het uit de wok/wadjan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tomaten fijn. Voeg de bumbu, de jeruk purut, de sereh gevolgd door de tomaten toe en laat dit zachtjes sudderen totdat de tomaten klein zijn geworden. Dan de kip toevoegen en het zachtjes gaar laten sudderen. Meng dan de kemangi erdoor en serveer.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 38 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36084026