1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Ayam Bumbu Kemangi
Gebakken kip in een frisse pittige saus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
6 drumsticks
1/2 theel peper
1 theel zout
3 jeruk purut blaadjes
2 sereh stengels
100 gr groene tomaten
21 kemangi blaadjes (citroenbasilicum)
4 eetl olie

Haluskan:
Bumbu:
4 rode lomboks
6 rode rawits
3 cm jahe
1 theel zout
1/2 theel trassi bakar.

Cara membuat:
Bereiding:
Besprenkel de kip met de peper en het zout en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kip goudbruin en schep het uit de wok/wadjan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tomaten fijn. Voeg de bumbu, de jeruk purut, de sereh gevolgd door de tomaten toe en laat dit zachtjes sudderen totdat de tomaten klein zijn geworden. Dan de kip toevoegen en het zachtjes gaar laten sudderen. Meng dan de kemangi erdoor en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34881152