banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam Bumbu Cabai Hijau - gebakken kip in een groene peper saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Bumbu Cabai Hijau
gebakken kip in een groene peper saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1/2 limoen, sap
1 theel zout
6 groene lomboks
5 groene cabai keriting (krullende cayennepeper)
3 cm jahe
3 groene tomaten
1 serai/sereh/citroengras
4 jeruk purut
400 ml water
olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 kemiri noten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes, de jahe, de serai en de jeruk purut fijn. Snijd de tomaten in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak de lomboks en de keriting fijn.
Wrijf de kip in met het limoensap en het zout en laat dit tenminste 20 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de kip halfgaar en zet apart.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de lomboks en de keriting toe en bak deze zacht. Dan de kip, de jahe, de tomaten, de serai toevoegen en meng goed. Voeg het water toe en kook op laag vuur het verder gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674784