Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ayam Bumbu Cabai Hijau
gebakken kip in een groene peper saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1/2 limoen, sap
1 theel zout
6 groene lomboks
5 groene cabai keriting (krullende cayennepeper)
3 cm jahe
3 groene tomaten
1 serai/sereh/citroengras
4 jeruk purut
400 ml water
olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 kemiri noten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes, de jahe, de serai en de jeruk purut fijn. Snijd de tomaten in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Hak de lomboks en de keriting fijn.
Wrijf de kip in met het limoensap en het zout en laat dit tenminste 20 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de kip halfgaar en zet apart.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de lomboks en de keriting toe en bak deze zacht. Dan de kip, de jahe, de tomaten, de serai toevoegen en meng goed. Voeg het water toe en kook op laag vuur het verder gaar.

who is online

We hebben 48 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573474